Kul med dekorationsmålning

Det finns mycket kul som man kan göra när det kommer till inredning och det är så kul att man kan hitta på så många saker som gör det så fint. Och det behöver inte kosta så mycket pengar heller, det kan vara saker som man hittar eller gör om eller att man gör det själv. Det kan vara att göra en dekorationsmålning i trapphuset eller i lägenheten det är ju väldigt snyggt.
Ja det finns en hel del som man kan hitta på och som verkligen är fint. Så det gäller att sätta igång bara och se vad det är man kan hitta på och få det att bli fint.

Bra att få inspiration av andra

Ja man kan få det via tv program eller inredningstidningar eller bloggar och likande. Ja det finns så mycket som är fint och bra. Det är kul när man ser saker som man kan fixa och göra iordning själv och på så sätt inte kostar så mycket men som gör stor skillnad. 
Ja det är kul och roligt att kunna göra såna saker och att man då är glad för det man har lyckats att göra själv, det är väldigt tillfredställande och roligt.
Det är ju själva processen som också är väldigt givande, när man ser hur fint och bra det blir när man gör iordning det. Ja att kunna hitta på saker är härligt och man kan hitta på så många saker som man kan göra. Det är kul att få inspiration av vackra dekorationsmålningar som man kan se i trapphus för det gör sån stor skillnad och det är så vackert. Det är en bra ide att skaffa hem till sig om det är så att man vill ha en större målning hemma och det är ju så snyggt tycker jag och ger väldigt mycket liv till hemmet.